Gart kertépítés
MAGÁNKERTEK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE, FENNTARTÁSA
 
 

Kerttervezés, látványtervezés megfizethető áron!

Ismerje meg filozófiánkat...

 

 Egy jó kerttervező először felmér. Felméri a területet, a környezetet, az épületet ami köré tervez, felmér minden esztétikai és ökológiai tényezőt... és felméri a megrendelőit! Igényeiket, elvárásaikat, szokásaikat és ami elengedhetetlen, a kertre szánt költségvetést. Érdemes ezeket az elején elemezni és ezután hozzákezdeni az alkotáshoz, amelyet mi a az alábbi szempontok szerint végzünk:

- a megrendelő szokásait és igényeit figyelembe véve
- a ház és berendezésének stílusát követve
- a megbeszélt anyagi kereteken belül
- a legjobb ár-érték arányt felállítva
- időtálló minőséget képviselve
- kifogástalan szakmai hozzáértéssel

 Szakmánk talán leglényegesebb tulajdonsága, hogy élő anyaggal dolgozunk. Ez magában foglalja azt, hogy a növényeknek megfelelő életteret kell biztosítanunk a föld alatt és a föld felett egyaránt. Beépített anyagaink és a beépítés módja pedig időjárásálló és időálló legyen. Kizárólag így eredményes a munkánk, így lesz a kert 8-10 év múlva is még mindig harmonikus és stílusos "előszobája" otthonának.

 Szerintünk a tervezés elengedhetetlen része, hogy előre lássuk magunk előtt az eredményt.
Ebben szeretnénk segíten azzal, hogy kertterveinket látványtervekkel együtt készítjük, melyeket a konzultációk során közösen is módosíthatunk.

Amennyiben mi tervezzük meg kertjét:

1. lépés: Pontos méreteket veszünk a területről és megismerjük az Önök elképzeléseit, szokásait és közösen felvázoljuk a főbb tervezési szempontokat.
2. lépés: Irodánkba visszavonulva felszerkesztjük a látottakat és (a projekt nagyságától függően) 3-8 nap alatt elkészítjük vázlatainkat.
3. lépés: Első konzultációnk alkalmával átbeszéljük a terveket, látványterveket, összeszedjük az esetleges módosításokat.
4. lépés: Amennyiben megtaláltuk a kívánt megoldásokat, kidolgozzuk azt és átadjuk Önnek a komplett kertészeti tervet.

 Vállalkozásunk fő területe a magánkertek tervezése, kivitelezése és fenntartása.
Fontosnak tartjuk a személyes, jó (olykor baráti) kapcsolatot megrendelőinkkel és a minőség mellett ez eddigi sikereink egyik kulcsa is.
Azért is fontos a jó kapcsolat, mert a megtervezés után a kivitelezés végéig a megrendelők segítségére vagyunk, még akkor is, ha a kertet nem a mi csapatunk kivitelezi. Mindezek után magánkert-ápolásra szakosodott csapatunk egész évben szívesen áll ügyfeleink szolgálatára.

 Vállalunk kerttervezést a klasszikus stílustól kezdve az extrém ötletekig, költségtervezést, látványtervezést, kivitelezést és fenntartást is.

Első találkozásunk ingyenes!
Keressen bennünket bizalommal!

 

KERTTERVEINK TARTALMA:      
felmérési vázrajz leírás a főbb tervezési szempontokról kertépitészeti koncepció terv kiültetési terv
fényképes növénylista részletrajzok műleírás beépített anyagok kezelése, tájékoztató
kertfenntartási útmutató látványtervek, metszetek 4 évszakos virágzási terv műszaki tervek, leírások

 

 


Gart kertépítésSzabó Gábor
H - 1074 Budapest,
Szövetség utca 17.,
Levelezési cím: 1311 Budapest, Pf. 93.
mobil:+36 30/970-1053
e-mail: gart@gart.hu
w w w . g a r t . h u

GART- kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás
© 2022 | Minden jog fenntartva

cégünk TEVÉKENYSÉGei a teljesség igénye nélkül:

geodéziai felmérés, fa állapot felmérés, földmukaterv készítés, magánkert tervezés, zöldfelület tervezés, ipari létesítmények zöldterületi tervezése, karbantarási munkaterv készítése, durva tereprendezés, földmunka, pincetömb kiemelés, termõföld szállítás, folyóáru szállítás, konténer rendelés, földcsere, füvesítés, gyepszõnyeg terítés, vakondháló fektetés, kerttisztítás, bozótírtás, kaszálás, folyamatos kertápolás, növényültetés, alpintechnikás faápolás, fakivágás, fabontás tuskókiemeléssel, öntözõrendszer tervezés, kivitelezés, szivattyútechnika kiépítése, kerti világítás kiépítése, csapadékvíz elvezetés, támfal építés, kertészeti kõmûvesmunkák, vízszikkasztók építése, tetõkert építés, tavaszi metszések, permetezés, növényvédelem, teljes körû gyepápolás, gyepszellõztetés, mûtrágyázás, talajjavítás, balkonbeültetések, egynyári kiültetések, öntözõrendszer kifújás, téliesítés, komposztáló építés, sövénynyírás, társasházi zöldfelületek karbantartása, kerti burkolatok építése, pergolák, pagodák tervezése és kivitelezése, kerítés építés, kerti tárolók tervezése és kivitelezése, kertészeti lakatos munkák, gépészeti aknák építése, hótakarítás, síkosság mentesítés, idõs növények ültetése, kertitó építés, sziklakert építés, kerti grillek, sütõk tervezése, forgalmazása, kivitelezése, beltéri növénydekoráció, fenyõkéreg terítés, kocsibeállók építése, látványtervezés......